Søg penge til din digitalisering

Få det hele for det halve!

Lige nu er der masser af midler at søge til digitaliseringsprojekter i jeres virksomhed - se her, hvordan du søger, og hvor vi kan hjælpe.

Coronatiden har givet øget fokus på digitalisering - både blandt danske virksomheder og hos offentlige instanser. Derfor er der nu og her mange åbne puljer med masser af kroner, lige til at søge. Det gælder blandt andet i SMV:Digital, som råder over en ret omfattende bunke penge, der kan fordeles til danske virksomheder til konkrete digitaliseringsprojekter. Eneste krav er, at man skal forpligte sig til sit projekt, bl.a. ved at skyde halvdelen af projektets budget ind selv. Typisk vil et projekt have et budget på 50 - 500.000 kr, hvoraf man altså kan søge finansiering med op til halvdelen. 

FXA COINS

Vi er godkendt som rådgivervirksomhed i de forskellige erhvervshuse og væksthuse. Vi har tidligere hjulpet flere andre virksomheder på denne måde, og vi vil rigtig gerne hjælpe jer også, hvis vi kan.

Vi kan f.eks. hjælpe jer godt i gang med:

  • Systematisk kundebearbejdning via CRM  
  • E-handelsplatform samt webshop- og systemvalg
  • Online markedspladser og digitale salgsværktøjer
  • Integration af websalg 
  • PIM og produktkonfiguratorer

Vi har det fra pålidelig kilde, at det skulle være relativt nemt at få sin ansøgning godkendt, og vi bistår gerne med vores erfaring. 

Sådan fungerer det

  • I definerer – eventuelt med hjælp fra os – et digitaliseringsprojekt, fx opgradering af jeres CRM, af jeres digitale salgsværktøjer (fx website) eller et PIM-projekt. Vi holder gerne et møde med jer om jeres projekt og jeres ideer.
  • I skriver en ansøgning på SMV:Digital, eventuelt med hjælp fra os
  • I ansøgningen skal I bl.a. definere hvilken rådgiver, I gerne vil gøre brug af (der skal være minimum to at vælge mellem)
  • Hvis ansøgningen går igennem, sætter vi sammen projektet i gang

Om SMV:Digital 

SMV:Digital er et landsdækkende program, der skal understøtte, at flere små og mellemstore virksomheder foretager investeringer i og anvender løsninger inden for automatisering, digitalisering og e-handel. Siden efteråret 2018 har SMV:Digital givet støtte til mere end 2000 digitale projekter i SMV’er i hele Danmark. 

Skal vi hjælpe jer i gang med digitalisering?

Så book et møde med os lige her:

 

Book et møde i dag