Strategi går forud for success

 

En god, operationel kommunikationsplan er det naturlige fundament for al effektiv markedsføring.

Den får du hos os.

 

FXA-Strategi-01-3

Stærk markedskommunikation kræver en kommunikationsstrategi og en operationel kommunikationsplan.

Vi har udviklet kommunikationsplaner for mange af vores kunder, både når det handler om at lancere et nyt produkt eller en ny ydelse, og når det gælder om at rebrande en virksomhed. 

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi, i kvantitative og kvalitative markedsanalyser og interviews med nøglekunder, inden vi udformer en kommunikationsstrategi for jer.

 

 

FXA-Strategi-02-3

 

En kommunikationsstrategi skal grundlæggende besvare tre spørgsmål: 

1. Hvad vil vi sige?
2. Hvem vil vi sige det til?
3. Hvorfor vil vi overhovedet sige noget? 

Det sidste er måske en anelse overraskende, men det er ved at stille sig dette spørgsmål, at virksomhedens eksistensberettigelse – dens X-faktor, om man vil – bliver lagt for dagen.

 

 

Strategi-ikon

Strategisk kommunikation

Vi udvikler kommunikationsplaner med afsæt i analyse og forretningsstrategi.

LÆS MERE
Identitet-ikon

Brand identity

Vi sikrer, at din virksomhed har et markant og konsistent udtryk – du skulle jo gerne blive genkendt...

LÆS MERE
Inbound-ikon

Inbound Marketing

Vi tilrettelægger og håndterer lead generation med stærkt og originalt indhold på nettet

LÆS MERE
Content-ikon

Content

Vi sælger dine budskaber på baggrund af retoriske værktøjer og PR-netværk.

LÆS MERE
Design-ikon

Grafisk design

Vi klæder dine budskaber på – elegant, frækt, sælgende og opsigtsvækkende.

LÆS MERE
Produktion-ikon

Digital produktion

Vi sætter strøm på og integrerer dine budskaber på tværs af alle tilgængelige platforme.

LÆS MERE
Foto-film

Film- og medieproduktion

Vi tilrettelægger, filmer, speaker, producerer og redigerer dine videobårne budskaber.

LÆS MERE
Analyse-phoning-ikon

Analyse og phoning

Vi gennemfører markedsanalyser, yder salgsstøtte og træner dine sælgere – eller vi sælger dig over telefonen.

LÆS MERE
Messe-ikon

Messer og udstillinger

Vi tilrettelægger alt fra invitation til opfølgning sammen med eksterne messebureauer

LÆS MERE
FXA-BlueBackGround2

Sommerfuglelarver får vinger
helt af sig selv.

Det gør din kommunikation ikke...

Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation


Grundlaget for stærk markedskommunikation er en kommunikationsstrategi og en operationel kommunikationsplan. Vi har udviklet kommunikationsplaner for mange af vores kunder, både når det handler om at lancere et nyt produkt eller en ny ydelse, og når det gælder om at rebrande en virksomhed.

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi, i kvantitative og kvalitative markedsanalyser og interviews med nøglekunder, inden vi udformer en kommunikationsstrategi for jer. En kommunikationsstrategi skal grundlæggende besvare tre spørgsmål:

Hvad vil vi sige? Hvem vil vi sige det til? Og endelig: Hvorfor vil vi overhovedet sige noget?

Det sidste er måske en anelse overraskende, men det er ved at stille sig dette spørgsmål, at virksomhedens eksistensberettigelse – dens X-faktor, om man vil – bliver lagt for dagen.

FXA-Brand-Identiy-Chopar

Brand Identity


Der er forskel på image og identitet.

Brand image er den måde, din virksomhed bliver opfattet på i markedet og består altså til dels også af det, du ikke selv har kontrol over. Brand identity er de signaler, du selv sender ud og har kontrol over – din grafiske profil, logotype, tekstunivers, din adfærd på sociale medier, hvordan dine medarbejdere er klædt, når de er på messe, og masser af andre ting.

Når du tilrettelægger din brand identity (eller når vi hjælper dig med det) handler det om at sikre tre ting: Ensartethed i det grafiske udtryk, formidling internt af retningslinjerne for den grafiske identitet, og ikke mindst om at gøre op med det gamle.

Selv om du elsker dit logo, er det ikke sikkert, det sender de rigtige signaler, og så må du bide hovedet af al nostalgi og sende de gode gamle sager på pension. Kun sådan står du rent, stærkt og klart i konkurrencen.

Vi har skabt brand identity for adskillige virksomheder, både på B2C og B2B-markedet, og vi kan også gøre det for dig.

Læs mere her
Tekst, PR og SoMe

Tekst, PR og SoMe


I dag skal der tænkes i dynamisk indhold, kundetilpassede budskaber, brugerinddragelse og meget andet. Hos FXA får du sparring og nærgående spørgsmål, og til sidst står vi med det rene budskab og den skæve vinkel, der virker.

Vores speciale er at forstå og formidle komplekse sammenhænge på en sådan måde, at det giver mening for modtageren og kan trænge igennem til modtageren.

Vi tager udgangspunkt i din situation – dit marked, din virksomhed, din vision, dine kunder og din omverden. Så arbejder vi os ned i stoffet, skærer fra og koger ind. Til sidst står vi tilbage med et budskab, der er rent, koncentreret og potent. Det budskab, der flytter kunder og markedsandele til din fordel.

Vi udvikler kommunikative koncepter, der favner bredt og rækker vidt ud. Vi inddrager samtlige sociale medier og nyeste teknologier, når vi tænker i kommunikation. Og vi kender pressen og ved, hvordan vi pitcher din pressemeddelelse mest effektivt til de rigtige medier.

Vi er din eksterne redaktion, når du skal skabe og sende nyheder ud til dine kunder og din omverden. Vi har konstrueret og styret digitale nyhedsbreve for adskillige af vores kunder – en hurtig og omkostningseffektiv måde at sprede historierne om dig.

Grafisk design

Grafisk design


Grafisk design er kunsten at vække opmærksomhed og interesse samtidig med, at der appelleres til den æstetiske sans. Det må rigtig gerne være smukt, gerne tankevækkende, måske endda provokerende, men design skal først og fremmest sælge en vare – din vare.

Hos FXA tænker vi i billeder, når vi tænker kommunikation. Vi kan ikke lade være. Vi råder over nogle af Danmarks stærkeste grafiske kompetencer; billedskabere og grafikere med exceptionelle visioner, når det handler om at sætte tanker i billeder, ideer i form, fantasier i farve.

Grafik, tekst og koncept spiller på samme hold, og din virksomheds visioner og virkelighed får en form, der både sælger og begejstrer.

Digital produktion

Digital produktion


Hos FXA følger vi med, så du kan flytte dig lige så hastigt, som de teknologiske muligheder og dine kunders medievaner gør det.

Vi sætter en ære i at være et bureau, der er på forkant med udviklingen, når det gælder de mange nye muligheder, digitale teknologier byder på.

I sidste ende handler det om at bruge det, der findes, på den mest intelligente måde.

Vi har designet, skrevet og implementeret for en lang række større og mindre kunder

Film og medie- produktion

Film- og medieproduktion


Video er en stærk og direkte kommunikationsform, der kan nå et potentielt set globalt publikum med relativt små midler – hvis det ellers gøres rigtigt.

Vi tilrettelægger, storyboarder, filmer, speaker og redigerer dine præsentationsvideoer, hvad enten de skal bruges på messestanden, på websitet eller på sociale medier.

Vi råder selv over produktionsudstyr og medarbejdere med erfaring som speakere, tilrettelæggere og redigeringsteknikere, og vi har et stort netværk i branchen, når det skal være med et lag ekstra lækkerhed på.

Men vigtigst af alt: Vi kan levere ideerne, der kan transformere dine budskaber til effektiv filmisk kommunikation.

Phoning og analyse

Phoning og analyse


Vi gennemfører markedsanalyser, både kvalitative og kvantitative, og afrapporterer til dig, så dine kampagner og budskaber rammer plet.

Når du sender din kampagne ud i verden, er det oplagt at følge den på vej med direkte kontakt til dine kunder – men det tager tid og er en opgave for specialister. Vi tilbyder telefonisk opfølgning på dine kampagner.

Vi skriver manus til telefonsælgerne, og vi tilrettelægger indsatsen nøje, så du får mest muligt ud af dine kampagnekroner.

Messer og udstillinger

Messer og udstillinger


Messen er en vigtig salgskanal for mange virksomheder. Det er her, man viser sig frem og får lejligheden til at mødes ansigt til ansigt med sine kunder. Men hvis der skal relevant trafik på standen, skal der gøres et større benarbejde før messen, under messen og ikke mindst efter messen. Samtidig skal der også sikres kontinuitet grafisk og tekstmæssigt på tværs af hele projektet og sammenhæng med jeres øvrige profil og overordnede strategi.

Det er det, vi kan hjælpe jer med. Vi har lang erfaring i at tilrettelægge hele messeforløbet - fra budskaber, invitationer, PR, design, præsentationer, registrering, events og opfølgning på de mange leads, der gerne skulle dukke op.

Vi kan gøre det som en del af et større projekt, og vi kan håndtere det hele i samarbejde med jeres foretrukne messebureau.