Contentpakken

Content er talerøret mellem jeres maskinrum og jeres drømmekunder.

Kom ud over rampen med stærk content og tilstedeværelse alle de rigtige steder.

Vi bruger ikke længere ret meget tid på at forklare vigtigheden af en tilstedeværelse på sociale medier eller at dele historier om virksomheden - den er feset ind! 

Men når man foretrækker at have hovedet inde i maskinen og udvikle på sin virksomhedsstrategi, hvor skal man så finde tiden til at lave historier og få opdateret LinkedIn? 

Det er ofte indstillingen vi møder hos vores kunder - og det er helt forståeligt! Vi har derfor brugt de seneste år på at skræddersy en pakke af content, posts på sociale medier og annoncering, som de fleste virksomheder kan gabe over. 

content-pakke

Ud fra blot et telefonmøde eller to om måneden, kan industrivirksomheder få en stærk tilstedeværelse på sociale medier samt få teknisk viden kogt ned til noget håndgribeligt - uden at skrive det meste selv. 

FXA-Mia-Ejlerskov

Er du allerede forvirret?

Spar læsetiden og giv vores SoMe ekspert et ring på +45 2713 1782.

De tunge drenge i let påklædning

Vores content-team er specialiseret i at udvikle historier som er teknisk komplicerede, men som samtidig kan pakkes let ud på sociale medier. Et emne som muligvis er overset i virksomheden, kan blive en interessant fortælling, som kan ramme jeres drømmekunder gennem annoncering på sociale medier. 

Content is king og det må ikke overses af virksomheder, heller ikke dem i industrien. Godt content giver brandawareness og leads som bevæger sig ind i salgstrakten fra et SoMe post. Herunder kan du se et par eksempler på SoMe posts, vi har lavet for vores kunder, hvor teksten er let og inspirerende, og som leder ind på en blog på deres hjemmeside. Herefter bevæger de sig videre i CTA'er og kontaktformularer. 

SoMe_post_eksempel_Multicut
SoMe_post_eksempel_Flux
SoMe_post_eksempel_PJM

En pakke med bånd og sløjfe

Vi ved godt at virksomheder får mange tilbud om annoncering, content på sociale medier og andet content. Og de fleste har nok oplevet, at bevæge sig igennem et røgslør af smarte udtryk og salgstale, inden der kommer en pris på bordet. Sådan én gider vi ikke at være. 

Herunder kan du se et eksempel på hvad du modtager når du køber en content retainer hos os. 

contentpakke-1

Hvis der skal skrues lidt i mængden og tilpasses din virksomheds behov, har vi også andre pakker at vælge i mellem. Du kan finde pakkerne og priserne lige her

Og hvad er det så lige du får?

SoMe posts
Posts på relevante kanaler, som dækker alt fra jubilæer, historier fra produktionen, tekniske historier og meget andet. Vi finder en balance i sociale historier og teknisk viden som kan skabe værdi for jeres kunder og potentielle kunder. En stor del af disse posts vil lede videre ind til jeres hjemmeside, som med de rette CTA'er kan skabe leads.

Blogs
Vores contentteam skriver historier på vegne af jer, som bliver delt på jeres hjemmeside og kan bruges på sociale medier og i direkte kommunikation med kunder. Disse emner kan være alt mellem en god historie om jeres ansatte, en dybdegående forklaring af et teknisk emne eller en historie om jeres indsats i sustainability. Her implementeres også kontaktformularer og CTA'er til skubbe jeres leads videre i salgstrakten.

Podcasts
Vi sender 3 gange årligt en podcastvært (inkl. udstyr) til jeres adresse, hvor der med begrænset indsats fra jeres side kan blive foldet emner ud, som ellers kan være svære for jer at formidle. Dette bliver også basis for flere blogs og SoMe posts. 

SoMe annoncer
Én gang om måneden produceres der en en SoMe kampagne til jeres sociale kanaler. Her kommunikeres et nyhedsværdigt emne, en udfoldelse af noget teknisk eller bare generel branding. I peger på vinklen og så laver vi resten!

Display annoncer
Display annoncer kører igennem Google Ads og skaber en tilstedeværelse på Googles mange sider i form af bannerannoncer. Vi bruger ofte dette medie til generel branding og trafik til hjemmesiden eller sociale medier. 

Fælles for det hele er, at det hele bliver aftalt og udviklet i samarbejde med jer. Vi leger inden for de aftalte rammer, og mængden af jeres involvering i produktion er sat af jer. Vores samarbejder ser forskellige ud - nogle kunder ønsker stor indflydelse, andre ønsker at slippe tøjlerne og være næsten fri for indblandelse.

Det er ikke vores første gang

Vi kan rigtig godt lide at snakke om content, fordi værdien aldrig falder og det desværre stadig er et overset emne på virksomhedsstrategien for de fleste. 

Lad os pakke det ud med disse blogs:

Skal dit content skydes i gang? Så tag en snak med os!

 

Book et møde i dag