PIM-løsninger

En PIM-løsning giver som regel mening for virksomheder med store produktkataloger eller komplekse produkter, der består af mange delkomponenter. 

 

En god PIM-implementering løfter effektivitetsniveauet ved at synkronisere store mængder produktdata og indhold på tværs af interne og eksterne platforme.  

 

Kort sagt:

Man fodrer PIM med input fra ERP, leverandører, og hvad man ellers har af databaser og excelark, billeder, tekst og video. Ud kommer synkroniseret og ensartet data, der kan afleveres til diverse forhandlere, e-commerce platforme og produktportaler. Eksempelvis til din Amazon Webshop — en kanal der, alt efter dine ydelser, kan eksponere dig for millionvis af potentielle leads globalt.  

En af de store fordele er, at det bliver meget nemmere at præsentere specifikke målgrupper for de helt rigtige produktinformationer — det giver væsentligt forbedrede kundeoplevelser.   

 

PIMnynynyn

 

Synkronisering på tværs af virksomheden øger effektiviteten 

Ved at integrere PIM med virksomhedens ERP kan man berige sine produkter med data, logoer, billeder og tekstindhold fra én kilde, så man altid er sikker på at have det nyeste information tilgængelig på de enkelte produkter.   

Ved at samle alle jeres produktinformationer i PIM kan I hurtigt oprette forskellige typer webshops, brochurer, kataloger, prislister og produktark med korrekt og relevant indhold.  

 

Dynamisk PIM 

FXA benytter DynamicWeb PIM, der udmærker sig ved at være en del af en fuldt udstyret e-commerce og CMS-platform. På den måde sparer man et integrationsled og dyrebar tid, idet man kan nøjes med at synkronisere ERP og PIM.   

Derudover indeholder DynamicWebs PIM en række praktiske dashboards og workflows, der gør det nemt og overskueligt at måle performance over flere forskellige parametre samt at planlægge implementering og vedligehold af data. 

Hos FXA har vi erfaring med at integrere PIM i virksomheder, mens vi tager højde for den enkelte virksomheds omstændigheder og udfordringer. 

Vil du vide mere om PIM og om hvordan vi kan hjælpe jer i gang?

 

Så lad os tage en snak om jeres ønsker, krav og forventninger.

 

Book et møde i dag