FXA er industriens content
marketing bureau

 
FXA hjælper virksomheder med at flytte fra traditionel salg og marketing til at tænke ligeså digitalt som deres kunder.

Når vi lidt kækt siger, at FXA er industriens content marketing bureau, så betyder det at vi har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe lige netop den industrielle sektor med at skabe content, der er vedkommende og relevant for deres kunder. Og i sidste ende skal resultere i flere kvalificerede kundeleads.

Vi er specialister i content marketing 

FXA er et content marketingbureau med speciale i at skabe den slags indhold, der fører til dialog — mellem virksomheder og deres kunder. Vi leverer kommunikation, så din virksomhed bliver hørt og dine budskaber finder vej til dem, der faktisk er interesserede. 

Vores tre kerneydelser er:

Strategi, digitalisering og kommunikation.

Kommunikationen er det vigtigste. Men for at arbejde effektivt og datadrevet med den løbende kommunikation, skal der udvikles en klar strategi og det kræver et godt overblik over virksomhedens digitale infrastruktur.  

Med HubSpot i ryggen

Vi arbejder med små og store virksomheder, der ønsker at skabe og udbygge relationer til andre virksomheder. Ud fra grundig analyse og strategisk viden skaber vi kommunikation på baggrund af mange års erfaring med eksekvering og udførelse. 

HubSpot Gold Partner badge

FXA er HubSpot Gold partner, hvilket giver os mulighed for at levere løsninger, der er evidensbaserede og fundere vores beslutninger i solid statistisk viden om konkret kundeadfærd.

Sisters in arms

FXA har ikke kun HubSpot i ryggen, men i lige så høj grad vores søsterselskab Vestjysk Marketing i Ringkøbing med ekstra kompetencer siddende i Bukarest. Fokus i Ringkøbing er webudvikling, CMS, e-commerce og alt det, der ligger i backend. Derudover arbejder vi i Holstebro med alle former for outdoor, infostandere og displays.

Tilsammen består vores lille koncern af 40 medarbejdere, som alle besidder netop de kompetencer, der skal til at arbejde seriøst med salg og marketing.

Vil du vide om, hvordan FXA kan gøre en forskel for din virksomhed?

 

Ring, skriv, send røgsignaler eller book et møde

 

Book et møde i dag