Om FXA

Speciale: At skabe dialog, der skaber relationer, der skaber salg

BtB, BtG, GtC...?

Kald det, hvad du vil...

Vi er specialister i at skabe dialog – mellem organisationer, virksomheder og deres kunder og brugere.

Vi leverer intelligent og eftertænksom kommunikation for nogle af landets mest krævende organisationer.

Vores baggrund

Vi er et dedikeret BTB/BTG-bureau, der arbejder med strategisk, taktisk og operationel kommunikation – altid med udgangspunkt i vores kundes erklærede virksomhedsstrategi.

Når en virksomhed eller en organisation skal have sine budskaber forstået og formidlet, bistår vi med kritiske spørgsmål, kreativ dialog og kyndig kommunikation.

Vi arbejder med små og store virksomheder, der ønsker at skabe og beholde relationer til andre virksomheder. Vi udarbejder kommunikations-og markedsføringsplaner baseret på grundig analyse, strategisk viden og mange års erfaring med eksekvering og udførelse.

Vi leverer gedigne og gennemtænkte kreative løsninger, der altid tager afsæt i konkrete, vedtagne strategier, og vi fører ideerne ud i livet, så de giver målbare resultater.

Factor X Adman er opstået ved fusionen mellem to specialiserede bureauer: Factor X med fokus på BTB-kommunikation, og Adman med fokus på Business-to-Governance kommunikation. Gennem fusionen forener vi to små, men stærke, organisationer til ét landsdækkende bureau, hvis erklærede mål er at skabe, fastholde og udvikle dialog mellem virksomheder, organisationer og mennesker.

Det siger kunderne
Det siger kunderne

…og hver gang har Factor X Adman formået at visualisere og tydeliggøre Visiopharms forholdsvis komplekse budskaber, så de fremstår klart og appellerende for modtageren.

Helle Fisker, Chief Marketing Officer, Visiopharm