Content - et uudtømmeligt aktiv

Hovedingrediensen i godt content er jeres ekspertviden — den viden hele jeres forretning er bygget op omkring

Jeres viden er det rå og upolerede ædelmetal, der ligger og gemmer sig under jorden — det repræsenterer en stor potentiel værdi, men kan være meget svært for virksomheden selv både at finde og at anvende.  

FXA hjælper jer med at hente råstoffet ud af minen, forædle det og forarbejde det, så flere kan få gavn af det.  

Content 01

På den måde omdanner vi jeres rå viden til værdifuldt indhold, der både er spændende, og for alt i verden, synligt for jeres kunder. 

Desto mere relevant og overbevisende indhold I kan fremvise kunden, jo mere fremstår I som førende autoritet på feltet — værd at tage med på råd før en stor beslutning.

Lav content til dine kunder. Hver og en

Forskellige kunder har forskellige behov. Her skal I være fremsynede og stå klar med en vifte af indhold, skræddersyet til lejligheden — i forskellige former og på diverse medier.

 

FXA-Bliv set

 

Vi dykker ned i jeres kundes købsrejse fra indledende problemstilling, hvor din virksomhed først og fremmest skal findes — gennem overvejelse af løsninger, hvor I skal demonstrere jeres autoritet — frem til salg, hvor jeres troværdighed skal gøre indtryk. 

 

De rigtige kompetencer

På den måde udvikler vi materiale, der ikke kun rammer målgruppen på det æstetiske plan, men også indholdsmæssigt.  

Det lader sig kun gøre ved at have det rigtige mix af kompetencer inhouse i form af gode kollegaer med retorisk og ingeniørmæssig baggrund, der kan lave dybdegående research og producere content i høj kvalitet til de rigtige modtagere. 

 

Helt lavpraktisk

Hvordan sikrer vi, at der genereres det rigtige indhold til det rigtige tidspunkt? Svaret er Plandisc. Det er vores foretrukne værktøj fordi det er særdeles nemt at arbejde med og giver et fantastisk overblik. Når der er masser af aktiviteter i hjulet, så giver det helt lavpraktisk overblik over ugen, der kommer - og når der mangler at blive defineret aktiviteter, så er der gabende huller som blot venter på indhold. Andre styringsværktøjer kan også bruges, men som HubSpot partner, så elsker vi hjul i alle afskygninger!

 

FXA-Plandisc 2 screens

 

Vil du i gang med at producere godt content, der skaber leads og giver brand value? Eller vil du have inspiration til at blive endnu bedre til det content, I allerede producerer?

 

Så tag en snak med os!

 

Book et møde i dag