Fabrika: Ny grafisk identitet og website
15. november 2016
Danfoss – Ventiler i 3D
15. november 2016

Rendyrket konkurrencekraft!


Brug de professionelle

For Sejersen handler det ikke om at få mange kunder, kun om at få de rigtige. Hans konsulentydelser er målrettet til produktionsvirksomheder, og derfor taler vi i et sagligt, professionelt og direkte sprog, både visuelt og tekstuelt.

”Det kom som lidt af en overraskelse for mig, hvor meget forskel det gør at få professionelle øjne på sin markedsføring,” siger Peter Sejersen. Som erfaren virksomhedsleder tænkte Peter, at han godt kunne finde ud af at skrue en hjemmeside sammen selv, men: ”Jeg skrev selv et tekstoplæg, men det blev jo lavet fuldkommen om hos Factor X Adman – og blev bedre.”

“Koblet sammen med et stærkt grafisk design har jeg bare fået den bedste start på min nye virksomhed. Og det har jeg faktisk lært noget af. På samme måde som man heller ikke bør klippe sig selv, bør man altid få eksterne specialister til at se på sin kommunikation. De får simpelthen øje på ting, man selv er blind for, og dermed bliver resultatet bare bedre.”

Vi tager kun lidt af æren

Nu skal vi ikke tage hele æren for succesen, men siden lanceringen af Sejersens website og grafiske profil, er salget og mængden af opgaver kun gået én vej – lige lodret i vejret. Det er ikke vores fortjeneste, men Peter Sejersens egen, men som Peter selv siger: ”Hvis jeg skal fremstå professionel over for mine kunder, skal indtrykket være professionelt hele vejen rundt. Det er det, Factor X Adman har hjulpet mig med.”

Besøg Sejersen på:
www.psejersen.dk
//]]>