Epiito

Epiito

VR for healthcare, Smart City og industri

Kunde: Epiito

Dato: April, 2018

Type: Strategi, Branding

Link: www.epiito.com

FXA har udviklet en ny marketingstrategi for Epiito med fokus på nye forretningsområder og markeder. Målet er at gøre Epiito til den foretrukne leverandør af Virtual Reality løsninger indenfor Health Care, Smart City og industrien.

Bygherrer, offentlige organisationer, kommuner og private virksomheder har for alvor har fået øjnene op for de mange muligheder i Virtual Reality. Efterspørgslen er nu så stor, at Epiito, der tidligere hed BIM Equity VR, nu fokuserer bredt på VR-ydelser til både healthcare, smart city og industri-virksomheder.

Nyt, kommunikativt univers med FXA-stempel

Efter at have solgt løsninger til Nyt Aalborg Universitets Hospital, Nyt Hospital Nordsjælland, et norsk hospitalsprojekt, Vejle kommune, Arkitektskolen Aarhus og Saudi Eastern Municipalities indleder Epiito 2018 med nyt navn, ny brand identity, nye forretningsområder og markeder – og der har vi haft en finger med i spillet.

Nyt, kommunikativt univers med FXA-stempel

Jonas N. Salih, CEO i Epiito og BIM Equity, forklarer: ”I forbindelse med, at vi udvider vores fokus til nye forretningsområder og nye lande, har vi haft brug for hjælp til at udvikle en ny kommunikations- og markedsføringsstrategi. Vi hyrede FXA til at løse opgaven, og de fangede lynhurtigt vores ønsker og omsatte dem til et nyt, kommunikerende univers, der indkredser vores værdier og USP’er.”

Nyt payoff: Prototyping the future

Som en del af marketingstrategien har vi blandt andet udviklet Epiitos CVI, det nye navn og hjemmeside-design - vi er også bagmændene for Epiitos pay-off: Prototyping the future.

VR er på mange måder fremtiden, og da vi kom ind under huden på Epiito blev det klart for os, at det i høj grad handler om at kommunikere via prototyper, der viser fremtidens hospitaler, byer eller hvordan industrimaskiner skal konfigureres for at fungere optimalt. Prototyping the future indikerer, at Epiito via 3D-prototyper giver et indblik i fremtiden – i tæt samarbejde med interessenterne.

VR cloud og andre nyheder

VR cloud og andre nyheder

Indtil nu har indsatsen primært fokuseret på udvikling og salg af VR Studio, der er 3D biografer til brugerinddragelse, kollisionskontrol, ibrugtagelse samt vedligehold. I løbet af det kommende år udvider Epiito blandt andet ydelserne med egen VR Cloud løsning, der sammenkæder forskellige VR platforme og gør det muligt at interagere på tværs af digitale enheder.

Epiito kort fortalt

Epiito udvikler og producerer 3D hardware og software løsninger til Healthcare, Smart City og industrivirksomheder. Epiitos fuld-skala 3D-modeller giver virksomheder, projektejere og offentlige organisationer et værktøj, der involverer og optimerer og fører til bedre projekter, øger viden og fremmer salgsprocesser.

Med Epiitos VR-teknologi er det muligt at identificere, rette og eliminere fejl og samtidig skabe en fælles forståelse gennem involvering og co-creation - uanset teamstørrelse, sammensætning og fysisk placering. Epiito er et datterselskab af BIM Equity, der er en af Danmarks førende rådgivere indenfor det digitale byggeri.

Læs mere hos https://epiito.com/