Mengel Ejendomme

 

 

Kunde

Mengel Ejendomme

Projekt

Mengel Ejendomme havde behov for et nyt website, der indrammede og indkapslede både arbejde, portfolio og filosofi.  

Hvad vi gjorde
  • Nyt website fyldt med lækkert visuelt indhold

Et livsværk digitaliseret og udbredt til hele landet

Steen Mengel, grundlægger og direktør i Mengel Ejendomme, har en usædvanlig forkærlighed for smukke, specielle og bevaringsværdige bygninger. Både at skabe dem og holde dem i live. En passion, som han har dyrket i over 35 år – og som vi har fået æren af at beskrive og pakke pænt ind på et flot og funktionelt nyt website.  

FXA-MENGEL (3)

Høj detaljegrad er en vigtig del af arbejdet i Mengel Ejendomme, og derfor er kvalitet i detaljen også noget af det, vi har lagt størst vægt på i konstruktionen af websitet. Både i selve designet, men naturligvis også sprogligt og visuelt. Med relevante og beskrivende tekster, smukke fotos, der indkapsler essensen af hver enkelt bygning – og til sidst: Steens filosofi i levende billeder samt en timelapse-film, der illustrerer bare ét af de miljøer, Mengel Ejendomme er en del af.  

På den måde lader det nye website Steen Mengels livsværk komme til sin ret. 

FXA-MENGEL02

Kom på besøg og lad jer inspirere

I FXA er vi så heldige at have kontor i én af de mange smukke ejendomme, som Mengel Ejendomme råder over. Vi sidder helt oppe under taget – og ja: Vores udsigt ud over byen er intet mindre end helt fantastisk. Kom og oplev den, vores lyse lokaler, mørklødede bjælkeloft og smukke sildebensparket – og tag gerne en snak med os om jeres websitedrømme, nu når du alligevel er heroppe.

Steen sagde

“FXA er løsningsorienterede og finder hurtigt frem til den løsning, der giver mest mening for kunden. Jeg følte mig tryg fra start til slut, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at resultatet ville blive rigtig godt! Siden er lavet virkelig godt - det er tydeligt, at det er professionelle bag tasterne, der ved hvordan tingene skal sættes op, så hjemmesiden får det rette udtryk.”

Skal vi også bygge et elektronisk hjem til dig?

 

Book et møde i dag