Danfoss Industrial Automation

Grafisk design, tekst, koncept og PR

Kunde Danfoss
Projekt

Danfoss Industrial Automation (i daglig tale IA) er en del af Danfoss Cooling og udvikler komponenter, der gør forskellige typer af maskiner mere effektive, for eksempel i store entreprenørmaskiner, marine motorer og andre industrielle maskiner.

Hvad vi gjorde
  • Grafisk design
  • Tekst
  • Koncept
  • PR

Gør det sælgende — Gør det visuelt

IA har haft behov for at få moderniseret og strømlinet den præsentation, IA altid anvender over for nye kunder, nye ansatte og andre, der skal forstå IA’s komplicerede forretning hurtigt og nemt.

Danfoss1

Den opgave fik vi, og det er en af den slags opgaver, vi godt kan lide.

Det handler nemlig om at omsætte store mængder af data og information fra talrige kilder til god, enkel kommunikation i velvalgt tekst og smukke billeder.

Al magt til infografik

Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for infografik her i huset, og at vi ofte giver vores kunder det råd, at de bør overveje at kommunikere på den måde. Svære tekniske problemstillinger bliver med ét gjort letforståelige og endda ligefrem underholdende.

Danfoss3

Vi har gjort det samme for IA i deres nye præsentation – for hvordan skal man ellers få fortalt folk, hvor mange steder, IA-produkterne i virkeligheden optræder?

Resultatet blev en ret omfattende præsentation, der kan anvendes bredt og som fortæller historien om IA på en sympatisk og letforståelig facon.

Der skal strøm på

Nu sætter vi strøm til den også – så den kan køre som sin egen lille animationsfilm. Vi har skrevet en speak og får den indtalt af en amerikansk skuespillerinde med en pæn og tillidsvækkende stemme, og så har vi en animeret præsentation.

Det er en supersnedig måde at få mest muligt ud af det materiale, der er udviklet, synes vi i hvert fald selv.

Danfoss2

Mangler du inspiration til, hvordan du kan få illustreret komplekse produkter og sammenhænge på en let og lækker måde?

 

Så ved vi hvordan.

 

Book et møde i dag