Dansand.
Sand viden

Kunde Dansand 
Projekt

Dansand manglede et nyt website på hele tre sprog, der indeholdt viden om sand

Hvad vi gjorde Vi udviklede Dansands nye website og oversatte til tre sprog. Derudover producerede vi en masse inspirerende indhold og implementerede et PIM-system

Vores gode kunde Dansand sælger sand — i tonsvis. Faktisk sælger de 380.000 tons prima kvartssand om året, hentet op af undergrunden i Addit i Midtjylland. Man finder deres produkter i byggemarkedet, på golfbaner, i jernstøberier, i sandfiltre og i sandkasser, for blot at nævne nogle af de anvendelser, deres sand finder. Vi har skrevet, designet og produceret deres nye website på tre sprog.

 

FXA-Dansand screen 01

 

Vidensdeling og sand-nørderi

Dansand sælger de fleste af sine produkter via forhandlere og byggemarkeder, så sitet har primært den funktion, at det skal give inspiration og vise, hvad Dansand egentlig kan med sand (og det er en hel del). Dansand vil gerne vise, at der er viden bag selv et produkt som sand, så derfor gør vi en del ud af at beskrive geologien bag Dansands sanddepoter –og at fortælle den succeshistorie, som Dansand også er.

Sitet kommer også til at være moderskibet i Dansands fremtidige kommunikationstiltag, hvor der skal skabes nye leads og en stærk position som thought leader – en status, som Dansand allerede har i markedet, men nu skal til at udbygge og udnytte.

 

PIM og PDF

En af de vigtigste funktionaliteter i sitet er, at de enkelte produkter er knyttet til et PIM-katalog inde bagved, hvor alle produktdata hentes. Når en besøgende beder om at få en PDF med produktdata, trækker systemet de aktuelle og altid opdaterede produktdata over i en smukt designet PDF – det er altså slut med at holde flere datasæt om samme produkt opdateret. Udfordringen var at få denne funktion til at spinde som en mis, men det lykkedes — ikke mindst fordi teknologien efterhånden er så veludviklet.

 

FXA-Dansand case 02

 

Sitet er udviklet i Wordpress med en lang række spændende plugins, og bag sitet ligger en HubSpot-platform, der blandt andet giver formularer og anden funktionalitet til sitet.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan skabe et forrygende og forretningsdrivende website for din virksomhed, så er vi ikke længere væk end et klik på denne blå knap:

 

Book et møde i dag