Visiopharm

Visiopharm

Kunde: Visiopharm

Dato: Maj 2015

Type: Visuel identitet, web, messer

Visiopharm A/S er en dansk medico virksomhed i stærk vækst. De udvikler software til digital billedanalyse, der giver patologer over hele verdenen et stærkt og effektivt værktøj til diagnosticering af en lang række alvorlige sygdomme som f.eks. cancer.

Også vævsforskere anvender i dag i højere grad digital billedanalyse som deres væsentligste værktøj.

Visuel identitet

Visuel identitet

Visiopharm har udviklet en række softwaremoduler, som sammen og hver for sig, gør hverdagen mere effektiv og bidrager i udtalt grad til en større sikkerhed i diagnosticeringen af patienter. Visiopharm arbejder desuden tæt sammen med forskere, når de udvikler applikationer til snart sagt ethvert formål - alle tilgængelige i deres AppCenter på hjemmesiden.
For at trænge igennem til hospitaler og patologer er det nødvendigt med en skarp, visuel profil, og det er her, Factor X Adman kommer ind i billedet.
Vi har arbejdet for Visiopharm igennem flere år, og har blandt meget andet udviklet en ny visuel identitet for medicovirksomheden. Den har i væsentlig grad bidraget til at tydeliggøre deres komplekse og fagspecifikke budskaber. Og vi gør det 'The Visiopharm Way', så de nu ser lige så professionelle ud, som de er.

Website og udstilling

Website og udstilling

Den nye identitet er blevet implementeret på Visiopharms website og øvrige salgs- og informationsmateriale, og vi arbejder løbende med udvikling af deres omfattende website, som rummer en stor samling af applikationer og specificationer til brug for patologer og forskere. Sitet indeholder desuden training, support og facilitering af webinars.
Visiopharm deltager ofte på messer, og her leverer vi udstillingsmateriale af enhver art.

BESØG WEBSITE