Danfoss: Et pionerarbejde med ny grafisk identitet
15. november 2017
PRIMO – lækker profilvideo
16. november 2016

LO Plus

Grafisk design, Tekst, koncept og PR


Flere medlemmer, tak!

LO Plus jo gerne rekruttere endnu flere medlemmer og gøre de eksisterende medlemmer opmærksomme på de mange fordele ved ordningen – og det er her, FXA kommer ind i billedet.

Vi været en tæt samarbejdspartner i udviklingen af et mobilspil i form af et lykkehjul, hvis formål var at få flyttet så mange brugere over på den mobile LO Plus-platform som muligt – og naturligvis skabe opmærksomhed blandt de LO-medlemmer, som endnu ikke er med i fordelsprogrammet. Spillet fungerer samtidigt som et læringsspil, hvor facts om LO Plus bliver kommunikeret.

Små julelege...

FXA har også sørget for julehygge på arbejdspladserne. Vi har designet og medvirket i udviklingen af årets julekalender-app, hvor medlemmerne hver dag kan åbne en pakke og deltage i lodtrækningen om fine gaver og en særlig lodtrækning juleaften om et rejsegavekort.

... og en masse andet!

Når LO holder kongres, er LO Plus også repræsenteret. Her sørger vi for, at LO Plus bliver eksponeret på deres egen stand med diverse LO Plus materialer.

Vi har desuden udviklet design til LO Plus' helt særlige kreditkort til medlemmerne af alle 13 medlemsforeninger, så fx Dansk Metal og Spillerforeningen har hver sit design på både medlemskort og de tilknyttede kreditkort. Vi designer og tilrettelægger også den medlemsbog, LO Plus udsender til medlemmerne en gang om året, og vi har stået for landsdækkende annoncering både online og offline.
//]]>