Med DuPont Danisco i München

Med DuPont Danisco i München

Ol-alle-vegne

Max your beer flow
DuPont’s danske afdeling for enzymer henvendte sig til os for at få hjælp til at lancere det nye enzym. Vi gik i gang med at udvikle tekst og grafik til bl.a. en direct marketing-kampagne, målrettet brygmestrene på de store bryggerier i det meste af verden. Alle disse mennesker er at finde på Drinktec, og de skulle meget gerne en tur omkring DuPonts stand for at se præsentationen af enzymet. Vi udviklede også en grafisk stil til standen, et payoff, der siger hvad det lige præcis handler om: Max your beer flow. Vi skrev artikler og pressemeddelser, og da dagen oprandt, satte vi os på morgenflyet fra Billund til München for at se, hvad der så ville ske.

De kom alle sammen, og så tog vi hjem
Det endte med at være en velbesøgt produktlancering, hvor alle de rigtige kom. Til lejligheden havde DuPont fået fremstillet fadøl – med de rigtige enzymer, selvfølgelig – og vi rejste glade og småsnalrede hjem, vel vidende, at få dage senere ville Oktoberfesten begynde – uden os. Sådan er livet. Vi fik set det, vi ville. Vi fik også øl. God øl. Med enzymer fra DuPont™ Danisco®.

Vi besøger DuPont i München og smager på øl – altsammen i embeds medfør

Vi besøger DuPont i München og smager på øl – altsammen i embeds medførEnzymerne står vores kunde DuPont Danisco for, og de ved alt om det. Vores egen viden på området er ikke, hvad den har været – den er meget bedre – men disse mennesker er specialister med lange uddannelser og lige så lange titler, og de kender samtlige delprocesser i bryggeriet helt ned til mindste, molekylære detalje.Vi er på Drinktec-messen i München, og vi er her for at være med i lanceringen af et helt nyt enzym til ølproduktion. Og øl er lige præcis hvad denne messe handler om. Her kan man finde udstillere, der præsenterer tyve slags humle, to hundrede slags øldåser, fustager, tappeanlæg, etiketmaskiner, lim til etiketter, kapsler, bygmalt, gær… og enzymer.

 

Festen starter med enzymerne
I moderne storskala-ølbrygning er enzymer vigtige. Det er de sådan set i al ølproduktion, for uden enzymer til at nedbryde stivelse til sukker ville der aldrig ske noget som helst sjovt. Men i dag er det muligt at designe enzymer, så de gør lige præcis det, man vil have dem til, og ikke mere. Det har DuPont gjort og præsenterede på Drinktec et helt nyt enzym, der – kort fortalt – kan gøre det halvfærdige øl mere letflydende, så man lettere kan filtrere det, blandt andet. Meget teknisk, meget smart, meget velegnet til at gøre storskala-ølproduktion lettere og mere rentabelt.