C30 nakker bakterierne

C30 nakker bakterierne

Digital produktion, Grafisk design, Print media, Tekst, koncept og PR, Web & Online

Kunde: C30 Sports Hygiene Tabs

Dato: September, 2015

Type: Digital produktion, Grafisk design, Print media, Tekst, koncept og PR, Web & Online

Link: www.c30tabs.dk

Sportsfolk er nok sunde, men de lugter. Det har vi gjort noget ved.

Tænk nu, hvis man er glad for sport. Vi ved her i huset, at der findes mennesker, der er sådan. Vi kender endda nogen selv. Hvis man er glad for sport, så går man op i sit udstyr – sin cykel, sine ski og alt det andet hardware, der skal bruges.

Herunder tøjet.

Vask tøjet og giv bakterierne en festdag

Sportstøj er ikke, hvad det har været. Det er nemlig ikke længere tungt, vådt og med dårlig pasform, og det er ikke længere komplet ens, hvad enten man anvender det til badminton eller bjergbestigning. Sportstøj i dag er målrettet sportsgrenen, og der er tale om avancerede tekstiler med alverdens egenskaber.

C30 nakker bakterierne

Visuel identitet

Vi har udviklet det grafiske look og designet emballage, in store-materialer og meget andet godt. Hvis produktet slår an, vil det blive markedsført internationalt – og vi kan ikke se nogen grund til, at det ikke skulle blive en succes. Det virker. Og det er superflot pakket ind.

Website med social media integration

Vi har designet shop og hjemmeside - og integreret med facebook og Instagram.
Besøg c30 på www.c30tabs.dk eller fang dem på Instagram eller facebook.

BESØG C30 HER

C30 fjerner lugten og nakker bakterierne

C30 fjerner lugten og nakker bakterierne

Sportsudøvere, især de mere entusiastiske hobbyudøvere, passer godt på deres tøj og sørger for at vaske det nænsomt og korrekt efter vaskemærkerne – og det er der god grund til. Avancerede sportstekstiler kan nemlig ikke tåle vask ved særligt høje temperaturer, for så går de simpelthen i stykker.

Det er et problem, for det betyder, at tøjet kommer til at lugte. Okay, stinke.

De bakterier, der i sidste ende afgiver lugten af gammel sved og sure tæer, føler sig nemlig ikke det mindste anfægtet af at blive vasket ved 30 grader. Det er nærmest wellness for dem og giver dem lyst til at yngle.

Ikke godt!

Få kål på bakterierne

Få kål på bakterierne

Nu er løsningen her. Den hedder C30, og det er en lille tablet, som man hiver i vaskemaskinen, når man skal vaske sine mountainbiketrøjer rene for mudder og sved. Tabletten gør kål på bakterierne, så tøjet dufter rent og behageligt, næste gang man skal i skoven. Skånsomt, allergivenligt og miljørigtigt – og ikke mindst effektivt og til en pris, der er langt under det, det koster at hælde en kop Rodalon i maskinen.

I første omgang finder du C30 i sportskæder som Sport24 og Sportmaster.