FXA-Svend-Aage-Madsen-Depression-01

Ny bog fra Svend Aage Madsen

Kan mænd også få en fødselsdepression?

Kunde: Svend Aage Madsen 

Dato: Efterår, 2018

Type: Grafisk design, Illustration, produktion og tryk 

Link: Læs mere her  >>

Ny bog fra psykolog Svend Aage Madsen

Kan mænd også få en fødselsdepression? Ja, det kan de faktisk – og årligt er det anslået, at op til 5.000 danske mænd får en klinisk depression, når de bliver fædre.

Bogen er layoutet og illustreret af os

Svend Aage Madsen, Forfatter og psykolog

Kan mænd også få en fødselsdepression? Ja, det kan de faktisk – og årligt er det anslået, at op til 5.000 danske mænd får en klinisk depression, når de bliver fædre.

For at hjælpe behandlere med at håndtere de ramte, har den kendte psykolog Svend Aage Madsen skrevet en guide om emnet. Bogen er layoutet af os og er udstyret med smukke illustrationer, som også er begået inhouse.

Svend Aage Madsen er en af Danmarks førende psykologer og mest erfarne behandlere, når det gælder mænds psykiske helbred. Nu har han skrevet en ny bog om et overset problem: Nemlig at mænd også kan få en fødselsdepression.

Faktisk er det anslået, at 5.000 mænd hvert år får en regulær depression, når de bliver far. Det er et alvorligt helbredsproblem og kan på sigt påvirke hele familien og give barnet problemer senere i livet. Derfor er det vigtigt at få sat fokus på problemet.

FXA-Svend-Aage-Madsen-Bog-1

En guide til behandlere – smukt illustreret

Det gør Svend Aage Madsen i denne bog. Han er klinisk psykolog, ph.d. og forskningsleder på Rigshospitalet i København, hvor han i mere end tyve år har været leder af hospitalets fædreforskningsprogram. Han er forfatter til en lang række bøger, ikke mindst ”Mænds sundhed og sygdomme”, der er udgivet på forlaget Samfundslitteratur.

”Fædre med fødselsdepression” er tiltænkt behandlere i sundhedssystemet, og klæder dem på til at identificere og hjælpe fædre med fødselsdepressioner. Bogen er layoutet hos os, og det er også os, der har leveret de smukke, tankevækkende illustrationer i bogen.

Læs mere om bogen på svendaagemadsen.com