Danfoss: Den komplette messe
15. november 2016
Fabrika: Ny grafisk identitet og website
15. november 2016

WUPPI: Miljørigtigt genbrug af PVC.


Miljørigtig genbrug af PVC

Den danske plastbranche har derfor oprettet en frivillig genbrugsordning, hvor entreprenører, håndværkere og kommunale virksomheder kan få indsamlet gammelt PVC og få det bortskaffet til genbrug. Ordningen hedder WUPPI og bruges i dag af størstedelen af de danske kommunale affaldsselskaber.

På baggrund af en gennemarbejdet, operationel og ambitiøs kommunikationsplan udarbejdet af Factor X Adman, er vi nu i fuld gang med at eksekvere en lang række kommunikationstiltag for WUPPI – website, brochurer, præsentationsfilm og meget andet.

SE WEBSITE OG FILM HER

I den gode sags tjeneste

Grundlæggende skal vi sørge for, at så mange potentielle brugere af WUPPI som muligt skal have serveret fortællingen om ordningen og om de mange fordele ved den – og selvfølgelig også overtales til at bruge ordningen til gavn for miljøet.

I de kommende måneder vil vi også tage hånd om WUPPI’s elektroniske nyhedsbrev. Vi kommer til at stå for det redaktionelle flow, for interviews, tekst, grafik og for selve håndteringen af nyhedsbrevet med relevante og tankevækkende historier om genbrug af hård PVC.
Meld dig til nyhedsbrevet fra Wuppi her >>
//]]>